La Jasse Castel, Syrah/Grenache/Carignan, økologisk rødvin, Terrasses du Larzac, Frankrig, 2017

DKK249,00

* Wholesale Discount is available for this product if you purchase 6 or more products.
Kategori:

Beskrivelse

Domaine La Jasse Castel ligger ved landsbyen Montpeyroux og drives og ejes af Pascale Rivière, som skabte vingården i 1998. Pascale var tidligere journalist og blev vinbonde nærmest ved en tilfældighed. I dag, mere end 20 år senere, producerer hun nogle af de bedste Languedocvine i Terrasses de Larzac og hendes vine bliver jævnligt omtalt i både fransk og international presse.
Vores Terrasses de Larzac fra La Jasse er lavet på Grenache og Syrah.

Her får man lidt mere syre og lidt mere frugt end i vores anden dejlige Languedocvin, Les Schistes. Den mere fremtrædende frugt og syre skyldes det lidt køligere klima i det nordlige Languedoc.
La Jasse har noter af mørke røde bær som kirsebær og solbær, og krydrede toner i retning af peber. Det hele med en fin syrebalance med runde tanniner (garvesyre). Netop tanninerne spiller en vigtig rolle i forhold til vinens bevaringspotentiale – og giver vinen struktur og tekstur, og lidt bitterhed og fylde.

En vin som vi er meget stolte over at have fået fingre i!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “La Jasse Castel, Syrah/Grenache/Carignan, økologisk rødvin, Terrasses du Larzac, Frankrig, 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.