Domaine de La Begude, Mouvedre/Grenache, øko. rødvin, Domaine De La Begude, Bandol, Frankrig, 2016

DKK289,00

* Wholesale Discount is available for this product if you purchase 6 or more products.
Kategori:

Beskrivelse

Ægte verdensklasse fra Bandol –  kåret af The Wine Enthusiast

Pris pr. flaske: 289,- kr. 

Sidste år solgte vi ”La Begude”, der er tredjevinen, i år sælger vi ”Domaine de la Begude”, der er husets andenvin og stadig prismæssigt nogenlunde til at tale med. Vinen er som nævnt i indledningen netop kåret til en af verdens 100 bedste vine – af det nok mest anerkendte vin-tidsskrift overhovedet. Af samme grund har vi desværre kun fået lov at købe et begrænset antal.

Domaine de la Begude er resultatet af vinstokke, der år efter år har måttet kæmpe for livet uden kunstvanding i det tørre provencalske landskab. Vinstokkenes rødder søger vand 15 meter ned i undergrunden af ler og kalksten, og planternes blade samler væske fra disen fra havet. Bandol-området er Frankrigs solrigeste og velegnet til økologisk vinproduktion, fordi det tørre klima ”brænder” svamp og andre sygdomme af og gør brug af pesticider overflødig.

Domaine de La Begude er drevet af Guillaume Tari, der også er medejer af et af Frankrigs kendte Margaux-slotte, Chateau Giscours ved Bordeaux. Domaine de la Begude er lavet på 90% Mourvedre og 10% Grenache og er en typisk mørk middelhavsvin med toner af brombær, solbær, trøffel og krydderier. Kan drikkes nu, men fortsætter med at blive bedre mange år endnu. Bør åbnes og dekanteres 4-5 timer før servering. Seriøst, det gør en himmel til forskel på denne vin.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine de La Begude, Mouvedre/Grenache, øko. rødvin, Domaine De La Begude, Bandol, Frankrig, 2016”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.