Peets Rosé – sommertilbud!

Det er en tysker. Men den er et stensikkert hit ude i det danske sommerland. Lige nu kan du få den for kun 100 kr. flasken …

Køb Peets Rosé her

Peet er en helt nye tysk vinproducent. Det vil sige – han er ud af en gammel tysk vinfamilie, som vi i forvejen importerer fra. Sønnen har så kastet sig over at lave en helt ny, topmoderne vinproduktion, hvor han eksperimenter med både druer og vinsammensætninger.

Det går allerede strygende for Peets’ forretning – og en af topsællerterne er Roséen, som Biovini eksklusivt har fået lov til at hente til Danmark.

Det er en frisk og frugtrig vin – lige som vine fra Mosel normalt er. Den er lavet af 100 pct. Pinot Noir. Rosé bliver normalt lavet af Grenache, Syrah og Cinsault. Pinot Noir betyder, at denne vin har  mange duftnuancer af røde frugter.

Druerne er fra både en ung og en gammel vinmark – mest baseret på skiferjord. Skiferen giver også vinen en styrke og robusthed, så den ikke kun bliver feminin og let. Efter høsten bliver druerne presset i nogle timer og får lov til at ligge og arbejde og trække smag og blandt andet bitterstoffer ud af skallerne. Derefter bliver den opbevaret nogle måneder på tanke, inden den bliver filtreret og er klar.

En rosé som kun venter på at blive knappet op ude i de danske hjem …

Køb Peets Rosé her

0

Your Cart