Domaine de la Begudé, Mourvedre/Cinsault, øko. rosévin, Domaine de la Begude, Bandol, Frankrig, 2017

DKK189,00

* Wholesale Discount is available for this product if you purchase 6 or more products.

Tilgængelig på restordre

Kategori:

Beskrivelse

Pris pr. flaske 189,- kr. 

OBS: I restordre

Vi har solgt rigtig mange af den her vin i år og måtte hente en palle mere hjem, fordi folk simpelthen går på røven over, at man kan få så kraft- og karakterfuld en rosé.

Ligesom vores nye prisvinder, er denne vin fra Domaine de Begude i Procence. Og mens distriktet Bandol endnu er lidt uopdaget land med hensyn til rødvin, så er det stik modsat med rosé. Bandol er anerkendt verden over som homeland for nogle af de bedste og desværre også dyreste rose’er.
Og den her vin beviser hvorfor: Glem dine oplevelser med tynde, laksefarvede roseer fra supermarkedet. Den her vin har så meget mere power og den smukkeste røde farve fra drueskallen.

Vinen er lavet på 80 pct. Mourvedre, der giver vinen kant og dybde, og 20 pct. Cinsault, der giver bløde saftige tanniner.

Det her er seriøst en god grund til at drikke rosé hele året, som det allerede er blevet mode på mange københavnske barer. En af vores kunder kalder vinen ”excellent by all means”, mens en anden siger, at vinen simpelthen sprænger skalaen for rosé.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Domaine de la Begudé, Mourvedre/Cinsault, øko. rosévin, Domaine de la Begude, Bandol, Frankrig, 2017”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.